Categorii blog

Sfaturi utile

3 idei de design pentru scari din lemn

Product image: 3 idei de design pentru scari din lemn

O scară clasică din lemn

Dacă vă place să aveți un design de scară din lemn robust și simplu, atunci acesta este pentru tine! O scară clasică din lemn ca aceasta funcționează frumos cu aproape toate designurile interioare moderne. Acesta funcționează mai ales bine atunci când este completat cu un design clasic potrivit pentru restul spațiului. Acest design modern de scară cu o combinație de balustrade din lemn și sticlă adaugă un aer subestimat de eleganță acestei case proiectate în culori neutre clasice.

O scară circulară din lemn

Tuturor ne-a plăcut să coboaram unul dintre aceste modele de scări în spirală cel puțin o dată în viața noastră! Dacă o scară obișnuită este prea populară pentru gustul tău, oferă interioarelor casei tale o întorsătură distractivă și modernă cu un design circular de scară din lemn ca acesta.

Scară plutitoare din lemn cu o răsucire

Scarile plutitoare sau deschise au un sistem de montare interesant fata de alte stiluri de scari. Tocmai de aici apare elementul vizual impresionant si anume senzatia de plutire. Unele folosesc sipci de fixare pe perete, balustrada de sticla sau altele stalp de metal subtire pentru a incadra scarile si a le oferi un aspect aerisit.

Aceasta alegere este impresionanta din punct de vedere arhitectural, potrivita oricarui stil de amenajare. Scarile plutitoare nu incarca vizual incaperea, oferind o atmosfera minimalista in orice interior. Asadar, aceste detalii confera un farmec aparte acestor scari plutitoare la care veti avea senzatia ca efectiv calcati pe nori.