Despre noi

Masara – un nou concept pe piata din Romania

Activ7 Product este numele societatii noastre. Producem minunatii din lemn masiv, cu brandul Masara, chiar in inima Transilvaniei. In urma unei experiente de 7 ani in industria lemnului, producand mii de blaturi de mese, apare o intrebare: unde este masa noastra?

Cu buchetul de cunostinte acumulat de-a lungul timpului si cu materia prima la indemana, am decis sa impartasim cele mai bune solutii, prin aceste produse.

masa de lux masara

Astfel, am inceput sa producem mese contemporane, cu blaturi din lemn masiv, de stejar. Toate mesele sunt executate din materiale de cea mai buna calitate, de la picioarele din inox satinat sau vopsite in camp electrostatic, alternativa ecologica a vopselei clasice, pana la blaturile atent selectionate si special concepute, finisate cu uleiuri ecologice. Colaboram doar cu furnizori de top.

Mesele sunt produse la comanda, ceea ce va ofera un control deplin asupra proiectarii și realizarii produsului. Fiecare detaliu poate fi personalizat, pornind de la design, dimensiuni si culori, si terminand cu finisaje de margine.

De asemenea, producem si alte articole din lemn, bazate pe aceleasi criterii fundamentale.

Acestia suntem noi, mai departe este despre voi si despre dezvoltarea durabila. La fiecare masa achizitionata, plantam 5 copaci. Suntem cu totii responsabilii sustenabilitatii si, sub aceasta forma, se planteaza 80%, in timp ce se consuma doar 20%.

Daca si tu te intrebi unde este masa pe care ti-o imaginezi, sunt aproape convins ca o poti crea, cu ajutorul configuratorul nostru.

Mese de lux din lemn masiv exact pe gustul tau! Ne puteti gasi si pe pagina noastra de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.