Stimați clienți ! Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014), vă punem la dispoziție următorul formular pentru exercitarea dreptului de returnare a produselor în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Presenta cerere se trimite completa pe emailul office@masara.ro doar dacă doriți să vă retrageți din contract, respectiv sa returnați/înlocuiți produsul. Imediat ce vom primi emailul completat cu NUME, PRENUME, NUMAR COMANDA, TELEFON, EMAIL, NUME PRODUS, CONT BANCAR, personalul autorizat din cadrul firmei ACTIV7 PRODUCT S.R.L. va lua legătura cu dumneavoastră în vederea clarificării condițiilor și detaliilor de returnare.

Atenție ! Cererea de returnare trebuie completata de către clientul care a efectuat comanda! Contul bancar furnizat în formular este de preferat sa aparțină aceleiași persoane, pentru o siguranță sporita a întregului proces de renunțare la cumpărare și de returnare a sumei de bani achitata inițial! Acest formular este un model agreat de societatea noastră, nu este obligatoriu pentru returnarea produselor, dar va vom putea ajuta mai rapid pentru soluționarea returului având toate aceste informații corect completate.

Totodată, pentru siguranța dumneavoastră precum și pentru o soluționare rapida și fără costuri suplimentare pentru client, vă rugăm să vă asigurați înainte de returnarea produsului că nu ați omis sa ne expediați TOATE accesoriile aferente produsului comercializat inițial de către firma noastră.

Va multumim.