Specificatiile mesei

  • Forma Rectangular
  • Esenta Stejar
  • Finisaj Stejar natur
  • Cantul Standard
  • Model picioare Helios
  • Culoare picioare Negru mat
  • Lungime
  • Latime
  • Grosime Blat

La Masara pasiunea noastra pentru mese din lemn masiv se impleteste cu maestria deprinsa in timp si asa am devenit o manufactura renumita ce faureste mese de dining moderne care dainuiesc pentru generatile ce au sa vina. Alegem cele mai bune esente tari pentru a iti oferi o masa care va deveni piesa centrala din livingul tau si nu numai. Configureaza-ti masa ta exact cum vrei si vei avea rezultatul final intocmai cu versiunea reala.

Configureaza-ti masa

Tipul blatului : Rectangular
Rectangular
Oval
Esenta : Stejar
Stejar
Molid
Finisajul blatului : Stejar natur
Stejar natur
Nuc
Wenge
Alb
Margine : Standard
Standard
Round cut
Model picioare : Helios
Helios
Osiris
Hyperion
Poseidon
Kotys
Uranus
Freya
x-Thor
X-Sif
Ull
A-Ran
Culare picioare : Negru mat
Negru mat
Alb mat
Gri
Lungime :

Latime :

Grosime Blat :

Reseteaza configurarea

Quantity
SKU: sku-new50001

Termen de livrare 20 zile lucratoare

Category:

Poze de la clienți

 

 

Testimoniale

 

„Masa arata mai bine ca in imaginile de pe site! Este foarte impunatoare si toti prietenii ma intreaba de unde am achizitionat-o. Echipa de support de nota 10. Recomand cu mare drag!”

Adrian Calin

„Mult peste asteptarile mele. Foarte solida, finisaj de calitate si unul dintre cele mai rapide termene de livrare intalnite la companii de genul. Recomand cu incredere!”

Maria Danescu

„Very good quality, very good service and awesome team!”

Ioana Stan

„Orderd our family table 1 year ago, and knowing that wood is live matter I whaited until now to whrite the review. But thrust me, the table is in perfect condition still, loving it more each day! Also it is preaty child proof, have two of those:) So thanks Eichenliebe for the truly lovely table that you made for us!”

Daniel Cristea

„Really nice high quality wood furniture with fair prices. Very friendly staff. We brought 3 pieces, great experience overall.”

Moraru Sorin

„Masa este extrem de impunatoare. Calitatea de nota 20. Nu exista termen de comparatie pe piata din Romania. Recomand cu incredere. P.S. Testati configuratorul.”

Gabriela Cerciu