Categorii blog

Sfaturi utile

Top 5 lucruri la care sa fii atent, cand iti cumperi o masa de lemn masiv

Product image: Top 5 lucruri la care sa fii atent, cand iti cumperi o masa de lemn masiv

Sa cumperi o masa de lemn masiv poate fi o afacere coplesitoare, mai ales daca nu stiti exact ceea ce cautati. Optiunile sunt pur si simplu nesfarsite, iar intrarea intr-un magazin, neinformat, inseamna decizia vanzatorului. Cel mai adesea, aceasta strategie duce la aducerea acasa a unei mese care este o eroare completa.

  1. Regula numarul 1: Masa de lemn masiv trebuie sa se potriveasca zonei. Inainte de a cumpara, masoara spatiul unde vrei sa amplasezi masa.
  2. Forma: este la fel de importanta ca si dimensiunea, pentru crearea unui spatiu frumos si confortabil. Masa dreptunghiulara este forma cea mai comuna, deoarece majoritatea salilor de mese sunt dreptunghiulare. Este, de asemenea, o forma excelenta pentru sederea a mai mult de patru persoane. Masa patrata arata cel mai bine, intr-o camera patrata. O masa de lemn masiv rotunda functioneaza bine in camere mici si in incaperi mici, in timp ce masa ovala este foarte asemanatoare cu o masa dreptunghiulara, dar din punct de vedere vizual, si consuma mai putin spatiu, din cauza colturilor rotunjite.
  3. Stil si material: Stilul mesei trebuie sa completeze restul spatiului si sa tina cont de tema pe care o utilizezi pentru restul casei tale. Lemnul este, evident, preferat, atat contemporan, cat si clasic, in timp ce metalul este unic si emana un sentiment de libertate. Spuneti „nu” setului, spune Jaimee Rose de la Jaimee Rose Interiors, din Phoenix. „Nu mergeti la magazin si cumparați intregul afisaj de potrivire”. Design-ul vizeaza textura si materialele de stratificare și ar trebui sa spuna si povestea ta.
  4. Rezistenta: Daca doriti ca o masa de lemn masiv sa dureze ani de zile, alegeti o masa din lemn masiv de esenta tare, cum ar fi: stejar, nuc sau artar. Mesele realizate din lemn compozit, care includ placaj, PAL, MDF, nu sunt niciodata la fel de puternice ca o masa din lemn de esenta tare. Nu va fie frica de metale: otelul, inoxul, sunt puternice si se împerecheaza bine cu aproape orice culoare sau model sub soare. In principiu, nu trebuie sa va faceți griji daca picioarele din metal se vor potrivi cu pardoseala sau tapetul nou, pentru ca raspunsul va fi, întotdeauna, da!

Scopul final: Poti cumpara masa ideala, avand grija la calitate, stil, dimensiuni si pret. Atata timp cat serveste nevoilor tale, masa se incadreaza 

Iti oferim masa de lemn masiv exact pe gustul tau! Ne puteti gasi si pe pagina noastra de Facebook.