Mobila pentru amenajare interioara

Mese Lemn Masiv

Daca vrei sa cumperi mobila de calitate si cu un aspect placut, apeleaza la noi si la serviciile noastre.

Colecția Divinity

O colectie unica in care am pus suflet in fiecare element din care sunt realizate mesele Masara

Eleganta incepe cu tine

Fiecare detaliu conteaza

Stilul care te reprezinta

Magazin mobila de inalta calitate

Cele mai populare categorii pentru magazin mobila

Ia in considerare achizitionarea mobilierului de la noi si vei ramane placut impresionat de serviciile ireprosabile pe care ti le oferim.

Blat hexagonal (5)

Blat hexagonal (6)

Blat oval (18)

Blat rectangular (18)

Blat rectangular (36)


Categorii de produse

Colectia Divinity
  • Colectia Divinity
  • Mese Cafea
  • Cele mai noi

Masa stejar X-Thor cu blat rectangular 200 x 90 x 76 cm

3,673.00 lei TVA Inclus
Zeul puternic al naturii, este identificarea perfectă a acestei mese, cu o structură stabilă și extrem de durabilă. Design-ul încrucișat oferă un profil clasic, elegant, în combinație cu blatul din lemn de stejar, crează o atmosferă caldă și familiară pentru spațiul tău. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Masa stejar Uranus cu blat rectangular 200 x 100 x 76 cm

3,957.00 lei TVA Inclus
Masă proiectată cu lemn solid de stejar și picioare metalice, cu numele zeului primordial Uranus este piesa contemporană în stil industrial pentru un living perfect. Termen executie: 20 zile lucratoare. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.  

Masa stejar Ull cu blat rectangular 180 x 90 x 76 cm

3,327.00 lei TVA Inclus
Liniile curate, minimaliste, vor face cu siguranță oaspeții să se simtă plăcut indiferent de locul unde este poziționată. Perfectă pentru utilizarea de zi cu zi, simplitatea îi ofera avantajul de a se asocia ușor cu diferite design-uri. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Masa stejar Kotys cu blat rectangular 200 x 100 x 76 cm

3,837.00 lei TVA Inclus
Stil industrial, fabricată din lemn de stejar și bază metalică solidă, această masă are o forma simbolică criss-cross, fiind una dintre piesele de rezistență ale unui living perfect. Este singura cu profil cilindric din colecția noastră, fiind completă cu prezența persoanelor. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Masa stejar X-Sif cu blat rectangular 180 x 90 x 76 cm

3,253.00 lei TVA Inclus
Design industrial, contemporan, care păstrează liniile clasicului. Înrudită cu X-Thor, masa X-Sif păstrează geometria bazei, design-ul fiind diferit. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Masa stejar Poseidon cu blat rectangular 180 x 90 x 76 cm

4,003.00 lei TVA Inclus
Construcție solidă din 2 piese metalice si blat din stejar, înrudită cu Hyperion prin geometrie, este piesa stilului contemporan pe care o îndrăgim. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Masa stejar Osiris cu blat rectangular round cut 300 x 100 x 4.5cm

5,907.00 lei TVA Inclus
Concepută in stil industrial contemporan, are o forma simbolică unde toate cele 4 picioare se intersectează printr-un singur punct central in formă de romb. Este alegerea perfectă pentru un spațiu futurist, dar fără emoții se imbină cu design-ul clasic creând un puternic impact vizual. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Masa stejar Osiris cu blat rectangular 180 x 90 x 76 cm

3,703.00 lei TVA Inclus
Masa stejar blat rectanguar concepută in stil industrial contemporan. Aceasta are o forma simbolică unde toate cele 4 picioare se intersectează printr-un singur punct central in formă de romb. Este alegerea perfectă pentru un spațiu futurist, dar fără emoții se imbină cu design-ul clasic creând un puternic impact vizual. *Livrare in 20 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

Magazin mobila cu produse de calitate

Ei bine, asa este. Lemnul nu se demodeaza niciodata si este unul dintre cele mai elegante materiale folosite pentru un mobilier. Opteaza pentru produsele noastre din lemn de calitate.

Magazin mobila din lemn rafinat

Magazin mobila la moda

Masara iti pune la dispozitie o gama larga de produse interesanta, atractive si creative din care sa alegi. Mobilierul tau va avea stil, va avea personalitate si vei simti ca ti-ai pus amprenta personala pe el. 

Lasa-te inspirat de eleganta pe care mesele Masara o exprima, inca de la prima privire. Te invitam, cu drag, sa-ti configurezi masa, dupa stilul care te reprezinta.

Magazin mobila creativ

Ultimele tendinte de stiluri ale acestui magazin mobila

Descopera cele mai interesante colectii si stiluri pe care le poti aplica mobilierului tau pentru a capata amprenta personala pe care iti doresti sa o aiba.

Un magazin mobila pentru mintile creative

Actiunile tale, garderoba si felul in care comunici sunt componente ale personalitatii tale, la fel si casa ta. Singura diferenta este ca nu iti poti schimba decorul casei atat de des cat poti schimba orice altceva.

Prin urmare, atunci cand cumperi mobilier, fii atent si fa cumparaturile de la un magazin mobila de calitate si cu produse cat mai moderne, care sa-ti fie pe plac.

De ce sa cumperi de la acest magazin mobila online?

Iata, pe scurt, care sunt avantajele pe care ti le ofera produsele noastre:

  • Vei beneficia de mobilier de calitate;
  • Te vei bucura de servicii profesioniste;
  • Ai posibilitatea sa-ti pui amprenta personala asupra stilului;
  • Vei beneficia de mobilier de lux.

Vei obtine mobilier de lux de inalta calitate, de lunga durata

In magazinele de mobilier de ultima generatie, vei gasi mobilier de lux de calitate, care dureaza mult timp.

Desi poate fi tentant sa cumperi mobilier ieftin pentru decorul casei tale, mobilierul de inalta calitate isi va pastra aspectul bun mult mai mult decat mobilierul ieftin.

Mai mult decat atat, poti lasa mostenire mobilierul din lemn de calitate generatiilor viitoare.

Te vei bucura de servicii profesionale

Cand vizitezi un magazin de mobilier de lux, te vei bucura de serviciile designerilor de interior profesionisti.

Acesti designerii te vor sfatui despre cea mai buna schema de culori si te vor ajuta sa alegi tipul potrivit de mobilier. De asemenea, se vor asigura ca eviti greselile costisitoare.

Pune-ti amprenta personala asupra decorului mobilierului

Frumusetea cumparaturilor la un magazin mobila de calitate este ca iti poti pune amprenta personala asupra mobilierului.

De obicei, aceste magazine de mobila transporta mai mult decat ceea ce este afisat in showroom-ul lor. De exemplu, avem mai multe tesaturi si multe piese din lemn diferite care te pot ajuta la personalizarea mobilierului.Doar atunci cand poti vedea si simti mobilierul de calitate, vei putea aprecia frumusetea tapiteriei meticuloase.Un magazin mobila de ultima generatie iti ofera posibilitatea de a invata si de a aprecia mobilierul si decorul unic.